Forside » Løbesko

Asics Gel Kensei 3 løbesko til alle

23 april 2010 Ingen kommentarer

Kan du forestille dig en slags løbesko til alle løbere? Kan du forestille dig en slags løbesko, der tilpasser sig den enkelte løbers fod og løbestil? Det kan de hos Asics. Resultatet er en kollektionen Asics Gel Kensei løbesko, hvor den seneste udgave er Asics Gel Kensei 3. Det er en løbesko, der tilhører gruppen af intelligente løbesko. Løbeskoen til alle løbere, fordi den er konstrueret til at tilpasse sig til den enkelte løbers fod og løbestil.

Asics Gel Kensei er ligesom alle andre Asics løbesko konstant under udvikling og justering. Som udgangspunkt har denne løbesko al den teknologi, som andre Asics løbesko. Forskellen på Asics Gel Kensei og andre Asics løbesko er, at de med denne kollektion netop vil opnå det ultimative: At lave en Asics løbesko til alle slags løbere.Asics Gel Kensei løbesko udgave 3

Asics Gel Kensei er, drømmen om at lave en “truely adaptive” løbesko og Asics Gel Kensei 3 er den seneste udgave af forfølgelsen af den drøm. Målet er at lave en løbesko, som tilpasser sig fodens naturlige bevægelser under løb og den enkelte løbers løbestil. Derfor er al kendt og afprøvede Asics teknologi blevet redesignet og påny indbygget i Asics Gel Kensei 3. Både for at reducere løbeskoens vægt, men også for endnu engang udfordre og forbedre de enkelte komponenter. Asics Gel Kensei 3 er efter min mening den sejeste, innovative supersko fra Asics.

Nye features bla. Guidance line og fornyet Heel Clutching System

Jeg vil her nævne et par fede features ved Asics Gel Kensei 3. For det første vil jeg nævne Biomorphic Fit, som gør det til en løbesko, der er behageligt at løbe med. Løbeskoen bevæger sig med din fod, hvilket minimerer riskoen for vabler eller anden form for irritation.

Så har Asics Gel Kensei 3 naturligvis også teknologien Guidance line, som er en synlig linie i mellemsålen og den yderste sål, som følger fodens naturlige tryk fra hæl til tå. Denne ekstra støtte i Asics Gel Kensei 3 hjælper dig med at holde en god og naturlig løbeposition selv over lange løbedistancer. Dvs. effektivisering af dit løb og mindsker træthedsfornemmelsen.Den sidste feature, jeg lige ved gøre dig opmærksom på ved Asics Gel Kensei 3, er Heel Clutching System. Det er en skumramme i et bøjeligt materiale, som fungerer som en exoskelet. Fordelen er, at den tilpasser sig din hæl, så løbeskoen sidder fast på din fod.

Asics Gel Kensei 3 en revolutionerende let løbesko

Kensei er japansk og betyder “Gylden stjerne”. Kollektionen blev lanceret i 2005, som en af de nye intelligente løbesko. Asics Gel Kensei 3 kan sammenlignes med Nike LunarGlide+ teknologi og Dynamic Support System. Med Asics Gel Kensei 3 får du en løbesko, som er 50 g lettere end udgave 2 dvs. en vægtreduktion på 26%.

Tags:, ,

Der er lukket for kommentarer.