Forside » Løbetøj

Craft løbetights – Craft sportswear tights til kvinder

2 maj 2010 Ingen kommentarer

I dette blogindlæg kigger jeg nærmere på Craft sportswear og specifikt på Craft løbetights til kvinder. Bare ved at kigge på hjemmesiden for Craft, dukker der en masse forskellige Craft løbetights op - Craft løbetights korte modeller – Craft løbetights lange modeller – og med nogle betegnelser, som umiddelbart ikke siger mig noget om den pågældende Craft løbetight.

Hmmm…jeg prøver fra en ende af at danne mig et overblik over Craft løbetights.

Forvirret over Craft løbetights

Kigger jeg på Craft løbetights i de korte modeller, ser jeg, at der er en række Craft løbetights i shorts, capri og knickers. Craft løbetights shorts går enten til midt på låret eller som 80′er shorts cut. Og så fås Craft korte løbetights enten som tætsiddende løbetight eller løssiddende løbetight. Dvs. Craft korte løbetights enten ligner de cykeltights eller 80′er fodboldshorts som landsholdet med Preben Elkjær i sin tid løb rundt i.Så har Craft korte løbetights betegnelser som: Craft PR fitness shorts løbetight. Craft ER fitness shorts løbetight. Craft PT shorts løbetight. Craft AT shorts løbetight. Craft ET shorts løbetight. Klikker jeg på de forskellige for at finde ud af hvilken Craft løbetight jeg skal vælge – ja så er jeg åbenbart ikke klog nok til at gennemskue, hvilken Craft løbetight jeg kan bruge og hvad Craft AT PT ET og sågar AR shorts løbetight står for.

Den samme forvirring over Craft Capri og Knickers løbetights

Kigger jeg nærmere på Craft Capri og Knickers løbetights, bliver jeg desværre heller ikke klogere. Igen bliver jeg forvirret over forskellen mellem et par Craft Capri løbetight og et par Craft Knickers løbetight. Og så kommer betegnelserne igen: Craft ER Capri løbetight. Craft AR Knickers løbetight. Hvad står ER og AR osv. for i Craft løbetights?

Jeg falder over et par løbetights, som giver mig hintet om, hvordan jeg skal forstå klassificeringen af Craft løbetights: Nemlig Craft Performance Run Capri løbetights.Kunne AR i Craft løbetights stå for Active?

For at få klarhed over mit gætteri omkring de forskellige betegnelser på Craft løbetights, klikker jeg lidt videre i menuerne på Craft’s hjemmeside. Jeg finder et menupunkt: “The right outfit for the right individual”. Aha! Jeg ser opdelingen i Elite, Performance og Active. Craft Elite er til OL deltagere eller blot dem, der vil have det bedste af Craft løbetøj (?) Craft Performance er til den passionerede sportsudøver, der dyrker sin sport flere timer om ugen. Craft Active er for aktive motionister. Jeg er ikke sikker på, om jeg blev klogere af det. Hvilken kategori tilhører jeg?

Skal jeg vælge Craft ER (som i Elite?) Capri løbetight? Eller Craft AR (som i Active?) Knickers løbetight? Eller skal jeg gå efter den sikre: Craft Performance Run Capri løbetight? Men er jeg en Performance-type eller går jeg efter det bedste?

Alle Craft løbetights dur?!

Jeg er en passioneret løber og motionist, der dyrker løb adskillige timer om ugen. Jeg er så øvet en løber, at jeg er ude i at anskaffe mig løbeudstyr: Hvad enten det er Craft løbetøj eller Asics løbesko – der er med til at forbedre mine præstationer. Også selvom det bare er mig og landevejen.

Når jeg researcher på fx Craft løbetights, går jeg netop på Crafts officielle hjemmeside for at danne mig et overblik over Craft løbetights inden jeg forsøger at finde et godt tilbud. Det ærgrer mig faktisk, at også Craft sportswear er så teknisk minded:

Craft løbetights – hvad enten det er Craft korte løbetights eller Craft lange løbetights – lavet efter Craft filosofien om ergonomi, svedtransporterende egenskaber, kompression, pasform, bevægelsesfrihed og design.

- at jeg slet ikke kan hitte ud af, hvilken Craft løbetight jeg kan bruge.

Tags:, ,

Der er lukket for kommentarer.